A Radiolift kezelés kíméletes bőrfiatalító hatásának köszönhetően alkalmas a szem és száj körüli ráncok, a homlok bőrének kisimítására, a toka feszesítésére, az egész arc kontúrjának javítására, a nyak és a dekoltázs fiatalítására, a megereszkedett bőr tónusának javítására. A páciensek többsége már az első kezelés után azonnali, látható eredményt tapasztal, majd a kollagén regeneráció következtében a beavatkozást követő 3-6 hónapban további fokozatos javulás várható.

A kívánt hatás elérése érdekében 2-4 hetes időközönként 3-4 kezelés javasolt, ezt követően fokozódik a bőr tónusa, rugalmassága, a bőrfelszínen tapasztalt ráncok kisimulnak. Az ambulánsan végzett beavatkozás után nincsen gyógyulási idő. Egyéni érzékenységtől függően legfeljebb néhány órán belül múló enyhe bőrpír illetve átmeneti ödéma(vizenyő) okozta duzzanat tapasztalható, a páciens azonnal, korlátozás nélkül folytathatja megszokott életvitelét.

A kezelés bőrtípustól függően 18-36 hónapig fejtheti ki hatását. A bőr ez idő alatt is a normál élettanai folyamatoknak megfelelően működik tovább, így a későbbiekben ismételt kezelésre lehet szükség.  A Radiolift kezelés más bőrfiatalító eljárások mellett és után is alkalmazható. A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik. Kiemelkedően jó eredmények várhatók a felszínes, kezdődő ráncok esetén, de az eljárás az idősebb bőr tónusának fokozására is alkalmas.

A módszerről bővebben..

Elérhetőség

  • 2800 Tatabánya,
    Mártírok út 33
  • +36-20-98-58-959

Kövess minket

Scroll to top